LIMENTE SMART GREENLINE valonohjaussetti 557 | 24 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART557
Sähkönumero:
LIMENTE SMART GL setti 24 V, 2-osainen

190,96 €(154,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640557 2600879 557 langaton 2-os. valonohjaussetti, valk.: Varastossa MyLimente

Langaton valonohjaussetti

LIMENTE SMART GREENLINE-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto himmennysominaisuus sekä voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet). GREENLINE sarjan säätimet eivät tarvitse toimiakseen sähköä vaan kytkimen painikkeen liike tuottaa tarvittavan energian.


Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. LIMENTE SMART 556, 557 ja 572 ovat valmiita settejä sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V -valaisimien (kaikki välitila- ja profiilivalaisimet) ohjaamiseen.

Valonohjaussetti LIMENTE SMART 557 sisältää yhden LIMENTE SMART 540, 24 V himmenninosan ja yhden kaksiosaisen LIMENTE SMART 547 kytkimen (säätimen). Säätimiä ja himmenninosia voit myös tilata erikseen tarpeen mukaan. Jokaista valosettiä (virtalähdettä) varten tarvitset yhden himmenninosan. Esimerkiksi jos keittiössä on välitilassa LED-LENOX kolmen valaisimen setti ja yläkaapin päällä erillinen LED-LINEA epäsuorana valona, tarvitset 2 kpl himmenninosia, jotta voit ohjata LED-LENOXia ja LED-LINEAa erikseen. Mikäli haluat ohjata niitä samanaikaisesti riittää yksi himmenninosa, johon kytket kaikki valaisimet.

Settiin kuuluvan kaksiosaisen SMART 547 säätimen lisäksi voit tilata minkä tahansa GREENLINE-sarjan säätimistä. Huomioithan, että CCT valaisimet tarvitsevat oman CCT-säätimensä, mutta muuten voit yhdistellä useita eri säätimiä tarpeesi mukaan. Tyylikäs seinäkytkimen näköinen säädin asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säätimien mataluuden ansiosta ne näyttävät pinta-asennuksesta huolimatta upotetuilta seinäkytkimiltä. Säätimet eivät tarvitse johdotuksia vaan ne toimivat langattomasti, jolloin voit myös sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan huoneessa.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.


LIMENTE SMART 557 settiin sisältyy LIMENTE SMART 547 kaksiosainen seinäkytkin (säädin). Kaksiosainen säädin mahdollistaa kahden erillisen valaisinryhmän ohjauksen. Esimerkiksi haluttaessa ohjata erikseen keittiön kahdella eri puolella olevia välitilavaloja. Säätimessä on päälle/pois toiminto ja himmennys. Päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa.

LIMENTE SMART GREENLINE-sarjaan kuuluu myös LIMENTE SMART 546 yksiosainen seinäkytkin (säädin), jolla voi ohjata kaikkia säätimeen yhdistettyjä valaisinryhmiä samanaikaisesti yhdestä painikkeesta. Lisäksi sarjassa on LIMENTE SMART 562 kaksiosainen CCT säädin, joista toinen painike säätää valon värilämpötilaa ja toinen valotehoa.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE valaisimia (ei CCT valaisimet), tilaa perussetin lisäksi yksi LIMENTE SMART 540 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän himmenninosan tuotekoodi on 640560 ja säätimen koodi on 640562.

Asennus

LIMENTE SMART 557 on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 24 V valaistuksen ohjaamiseen. Säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Asennuksen voit tehdä myös itse.


LIMENTE SMART 540 on langaton 24 V himmenninosa, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Himmentimessä on vastaava liitin kuin virtalähteessä ja vastaavat liittimet kuin 24 V valaisimissa. Jakotukkiin voi asentaa maksimissaan 6 kpl valaisimia. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää (virtalähdettä) kohden. LIMENTE SMART 540 himmenninosaa voi käyttää kaikkien 24 V LIMENTE valaisimien kanssa.

Tarvitset valonohjaukseen vähintään yhden säätimen sekä himmentimen (sisältyy settiin 640557). Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. Himmenninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Toimitussisältö

- 2-osainen langaton säädin
- himmennin pikaliittimin
- jakotukki
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24