Led profiilit

Tyylikästä tasaista valoa

Esteettisesti kaunis valaistus saadaan aikaan tasaisilla ja yhtenäisillä valopinnoilla. Mitä elegantimpi ja huomaamattomampi valon halutaan olevan, sitä rauhallisempi ja tasaisempi sen pitäisi olla. Led profiilista ja –nauhasta koostuvissa valoissa valo on tyylikkään tasaista ja jatkuvaa. Led-profiilivalojen valaisema alue on yhtenäinen, jättämättä erillisiä valaisemattomia kohtia.  

Usein led-profiili-valoja käytetään työskentelyvalon lisäksi epäsuorana valona. Tällöin itse valaisin on näkymättömissä ja valo heijastuu jonkun toisen pinnan, kuten seinän, katon tai lattian kautta huonetilaan. Epäsuoravalo on miellyttävä, tunnelmallinen lisävalo, joka antaa valoa, mutta myös luo erilaisia tunnelmia tilaan ja korostaa sisustusta. 

Led Profil-valaisimet voidaan asentaa pitkinä yhtenäisinä valolistoina tai lyhyempinä kokonaisuuksina, jolloin valo katkeaa profiilien välillä. Profiilivalaisimilla valaistava pinta saa aina tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti katseilta piiloon esimerkiksi listan tai levyn taakse. 

Keittiön välitilassa voit käyttää useaa erityyppistä profiilivalaisinta. Valo on kaikissa vastaavaa - erot ovat asennustavoissa ja ulkonäössä. Voit valita mieleisesi sen mukaan mikä sopii parhaiten sisustukseesi ja makuusi. Tässä muutama esimerkki: 

1.          Led-Profil LUX ja Led-Profil LUX IR ovat määrämittaisia valaisimia, joita asennetaan 60-80 cm välein. Pöytätason valoteho on riittävä silloinkin, kun liesi jää kahden valaisimen väliin. Led Profil LUX -valaisin voidaan asentaa kaapiston alle syvyyssuunnassa haluttuun paikkaan, mutta suositeltavaa on asentaa se joko keskelle tai lähemmäksi kaapiston etureunaa. Valaisinta ei voi lyhentää asennuspaikalla. 

2.          Led profiili valaisimet Led-Corner, -Grade, -Lila, -Lilo, -Linea, -Inser ja -Inser mini ovat tilattavissa kahden ja neljän metrin pituisina listoina, jotka lyhennetään asennuspaikalla haluttuun mittaan. Valaisimet asennetaan yleensä koko yläkaappien matkalle; Led-Grade, -Lila, -Lilo, -Linea, -Inser ja -Inser mini kaapiston keskelle tai lähemmäksi etureunaa ja Led-Corner kaapiston takareunaan. Huomaathan valita aina upotettavaksi tarkoitetun profiilin, jos haluat asentaa valaisimen upotettuna. 

3.          Led-Wall ja -Duo toimitetaan myös kahden tai neljän metrin pituisena listana. Poiketen edellä mainituista valaisimista Led-Wall-lista upotetaan taustaseinään, josta se valaisee alaspäin kohti työtasoa. Led-Duo on pinta-asenteinen. Molemmat valaisimet sopivat hyvin keittiöön, jossa ei ole yläkaappeja tai kaappeja on vain osalla matkaa. 

Epäsuoraa tunnelmavaloa voit helposti luoda makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen erillisillä Led-Up (valaisee ylöspäin) ja Led-Duo (valaisee ylös- ja alaspäin) led-valolistoilla. Valo on molemmissa led-profiili-valoissa miellyttävän lempeää ja yhtenäistä. Profiilivalojen listat toimitetaan kahden tai neljän metrin pituisina ja ne lyhennetään asennettaessa aina juuri halutun mittaisiksi. 

Led-Ribbon led-valo on erillinen valonauha, joka voidaan suoraan tarrapinnan avulla asentaa esim. sokkelivaloksi. Led-Ribbon nauha tulee aina asentaa lämpöä johtavalle pinnalle kuten esim. alumiinilistan sisään, jotta se ei kuumene likaa. 

Led profiilit 98 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Profiilivalaisimet

  Lineaarinen työskentely- ja epäsuora valo

  Keittiön välitilassa voit käyttää kolmea erityyppistä profiilivalaisinta. Valo on kaikissa vastaavaa, erot ovat asennustavoissa ja ulkonäössä. Voit valita mieleisesi sen mukaan mikä sopii parhaiten sisustukseesi ja makuusi.

  1. Led-Profil LUX ja Led-Profil LUX IR ovat määrämittaisia valaisimia, joita asennetaan 60-80 cm välein. Pöytätason valoteho on riittävä silloinkin, kun liesi jää kahden valaisimen väliin. Led Profil LUX -valaisin voidaan asentaa kaapiston alle syvyyssuunnassa haluttuun paikkaan, mutta suositeltavaa on asentaa se joko keskelle tai lähemmäksi kaapiston etureunaan. Valaisinta ei voi lyhentää asennuspaikalla.
  2. Led profiili valaisimet Led-Corner, -Grade, -Lila, -Lilo, -Linea, -Inser ja -Inser mini ovat tilattavissa kahden ja neljän metrin pituisina listoina, jotka lyhennetään asennuspaikalla haluttuun mittaan. Valaisimet asennetaan yleensä koko yläkaappien matkalle; Led-Grade, -Lila, -Lilo, -Linea, -Inser ja -Inser mini kaapiston keskelle tai lähemmäksi etureunaa ja Led-Corner kaapiston takareunaan.
  3. Led-Wall ja -Duo toimitetaan myös kahden tai neljän metrin pituisena listana. Poiketen edellä mainituista valaisimista Led-Wall lista upotetaan taustaseinään, josta se valaisee työtasoa. Led-Duo on pinta-asenetinen. Molemmat valaisimet sopivat hyvin keittiöön, jossa ei ole yläkaappeja tai kaappeja on vain osalla matkaa.

  Epäsuoraa tunnelmavaloa voit helposti luoda makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen erillisillä LED-UP (valaisee ylöspäin) ja LED-DUO (valaisee ylös- ja alaspäin) led-valolistoilla. Valo on molemmissa led profiili valoissa miellyttävän lempeää ja yhtenäistä. Profiilivalojen listat toimitetaan kahden tai neljän metrin pituisina ja ne lyhennetään asennettaessa aina juuri halutun mittaisiksi.

 • Led-Neon

  Suuren suojausluokan taipuisat valaisimet

  Taivuteltava vesitiivis Led-nauhavalaisin on tehokas valonlähde sekä ulos että sisälle. Valaisinta voidaan taivuttaa kohteen mukaan tai jopa kiertää rullalle tarvittaessa. Taivuteltava kuori antaa valaisimelle monia käyttökohteita. Lisäksi valaisimen kotelointiluokka IP67 takaa, että valaisinta voidaan käyttää myös märissä tiloissa tai ulkona. Pehmeästi valaiseva valo on tasaista ja tehokasta, joten sen valossa on miellyttävä myös työskennellä.

  Kolme erilaista taivuteltavaa valoprofiilia Neon-Dome, Neon-Lite ja Neon-Trio valaisivat eri tavoin, joko suoraan eteenpäin led-nauhan päältä tai kolmeen eri suuntaan. Led-nauha on hyvä valita kohteen ja tarpeen mukaan esim. Neon-Lite soveltuu erinomaisesti peilin taakse suihkutiloissa.

  Neon-valaisimilla luot kauniita valaistuskokonaisuuksia vaativiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen tai terassille! Rajaa esimerkiksi suihkuseinustan sivu kauniilla valoyksityiskohdalla tai luo tunnelmallinen valoraita terassin kaiteen alle!

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 98 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 98 tuotteesta