Aamiaiskaappi SET 86 LED-PROFIL IR-kytkimellä | 4000K, CRI>90, alu

Tuotekoodi: 96305
Sähkönumero:
Aamiaiskaappi SET 86-IR

107,88 €(87,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
Aamiaiskaappi SET 86 Varastossa MyLimente

Erittäin matala ja tehokas profiilivalaisin IR-kytkimellä aamiaiskaappiin

LIMENTE LED-PROFIL LUX-IR kuuluu LIMENTE LUX -mallistoon, jossa tuotteen elinikä ja valaisimen tekniset ominaisuudet kuten värintoisto ovat mahdollisimman hyvät. PROFIL LUX IR on yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä aamiaiskaappiin toimiva valaistus. Led-profiilit ovat vakiomittaisia ja sisältävät aina integroidun IR-kytkimen, tarvittavat asennuskiinnikkeet sekä tyylikkään johtokourun, jonka sisälle saa sijoitettua syöttöjohdot. Valaisin on saatavilla viidessä eri vakiopituudessa ja IP44-kotelointiluokka mahdollistaa asennuksen myös kuivauskaapin alle. Erinomaisen valotehon ansiosta voit sijoittaa valaisimet jopa 60–80 cm välein, jolloin valaisimet voidaan asentaa liesituulettimen molemmin puolin, jolloin myös liesitasolla on hyvä valaistus.


LIMENTE LED-PROFIL-IR sisältää IR-kytkimen, jolla valo syttyy ja sammuu kättä heilauttamalla. LUX-mallissa käytetään vakiona vain parhaita komponentteja, minkä ansiosta värintoisto on lähes täydellinen (Ra>90, jolloin valaistavan kohteen värit toistuvat mahdollisimman luonnollisina), valoteho 1100 lm/m ja värilämpötila 4000K. Valaisimessa on profiilin lisäksi mattapintainen suojus (diffuusori), joka tekee valosta pisteetöntä ja samalla muuttaa valoa hieman lämpimämmän sävyiseksi. Kaikki valaistusarvot on annettu valaisimelle ottaen huomioon mattapintainen suojus.

Laadukkaiden komponenttien ja valmistustekniikan ansiosta LUX-mallit ovat normaalia pitkäikäisempiä ja myönnämme niille kahden vuoden takuun lisäksi kolmen vuoden lisäturvan. Lisäturvasta lisää tietoa www.limente.com.

LIMENTE LED-PROFIL LUX sopii erinomaisesti aamiaiskaappiin tai keittiön välitilavaloksi. Lopputulos on aina tyylikäs ja valo on täysin pisteetöntä ja tasaista.

Valaistuksen ohjaus

LED-PROFIL LUX-IR -valaisimia ei voi himmentää erillisillä himmentimillä. Tuotteessa on integroituna on-/off-kytkin, joka toimii käden heilautuksella kytkien valot päälle/pois.

Helppo asennus

LIMENTE LED-PROFIL LUX-IR -valaisimen asennus on nopea ja helppo suorittaa mukana tulevien asennustarvikkeiden avulla. Valaisimessa on integroituna IR-kytkin, joten erillistä kytkintä ei tarvita.


Virransyöttöjohto (piilotetaan esim. kaapin taakse) laitetaan valmiiksi paikoilleen siten, että urospää tulee lähelle virtalähdettä ja naaras lähelle LED-PROFIL LUX-IR -valaisinta. Valaisimet voidaan asentaa jopa 60–80 cm välein ja siten, että syöttöjohto tulee ulos valaisimen oikeasta tai vasemmasta päästä. Asennus viimeistellään mukana tulevalla kaapelikourulla niin, että johdot ovat tyylikkäästi piilossa.

Valaisimen mukana tulee erillinen kaapelikouru, jonka sisällä virransyöttökaapeli tuodaan valaisimelle. Kaapelikouru voidaan lyhentää haluttuun mittaan (valaisinta on viittä eri vakiopituutta, eikä niitä voi lyhentää). Sekä LED-PROFIL LUX-IR -valaisin että kaapelikouru kiinnitetään mukana tulevien kiinnikkeiden avulla. Lopuksi virransyöttöjohto kytketään kiinni valaisimeen ja virtalähteeseen. Kaikki sähköliitännät tehdään yksinkertaisesti pikaliittimillä.

LED-PROFIL LUX-IR -valaisimessa on vakiona 5 cm + 300 cm pitkä johto. Mikäli tämä ei riitä, voit tilata jatkojohdon (3 m), tuotenumero 681588. Jatkojohtoja voi liittää max. 1 kpl / valaisimen johto, jolloin johtojen maksimipituus on jopa 6 metriä. Muista huomioida valaisimien johtojen pituuden riittävyys sekä se, ettei virtalähteen maksimikuorma ylity.

Huom! Setti sisältää virtalähteen.

Toimitussisältö

- Led-Profil LUX IR 86
- virtalähde 30W

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400004511
Materiaali
Alumiini
Valaisimen väri
Alulook
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Valovirta
891 lm
Hyötysuhde
50 lm/W
CRI-arvo
> 90
Ottoteho
18 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24
Lisäturva kk
36