Aamiaiskaappi SET 56 PROFIL ovitunnistimella | 4000K, CRI>95, alu

Tuotekoodi: 96300
Sähkönumero:
Aamiaiskaappi SET 56

257,92 €(208,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
Aamiaiskaappi SET 56 Varastossa MyLimente

Erittäin matala ja tehokas profiilivalaisin aamiaiskaappiin ovitunnistimella

LIMENTE PROFIL LUX kuuluu LIMENTE LUX -mallistoon, jossa tuotteen elinikä ja valaisimen tekniset ominaisuudet, kuten värintoisto, ovat mahdollisimman hyvät. PROFIL LUX on yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä aamiaiskaappiin toimiva valaistus. profiilit on vakiomittainen ja sisältää tarvittavat asennuskiinnikkeet sekä tyylikkään johtokourun, jonka sisälle saa sijoitettua syöttöjohdot.


LUX-malleissa käytetään vakiona vain parhaita komponentteja, minkä ansiosta värintoisto on lähes täydellinen (Ra>95 - valaistavan kohteen värit toistuvat mahdollisimman luonnollisina), valoteho 1100 lm/m ja värilämpötila 4000K. Valaisimessa on profiilin lisäksi mattapintainen suojus (diffuusori), joka tekee valosta pisteetöntä ja samalla muuttaa valoa hieman lämpimämmän sävyiseksi. Kaikki valaistusarvot on annettu valaisimelle ottaen huomioon mattapintainen suojus.

Valaistuksen automatisoitu ohjaus on parhaimmillaan silloin kun käyttäjän huomaamatta valot ovat päällä kun niitä tarvitaan ja siellä missä niitä tarvitaan. Automaattinen valaistuksen ohjaus luo aamiaiskaappiin uudenlaisen mukavuuden ja samalla se on myös ekologinen tapa käyttää valoja.

Aamiaiskaapin valojen ohjaus

Limente Smart IR-kytkin toimii automaattisena ON/OFF kytkimenä.


Smart IR-ovikytkin asennetaan joko liuku- tai kääntyvän oven yhteyteen ja aina kun ovi avataan, syttyy komeron sisällä olevat valot. Tunnistimia voi olla maksimissaan neljä kappaletta yhdessä järjestelmässä.

Asennus

LIMENTE PROFIL LUX -valaisimen asennus on nopea ja helppo suorittaa mukana tulevien asennustarvikkeiden avulla.


Virransyöttöjohto (piilotetaan esim. kaapin taakse) laitetaan valmiiksi paikoilleen siten, että urospää tulee lähelle virtalähdettä ja naaras lähelle PROFIL LUX -valaisinta. Valaisimen mukana tulee erillinen kaapelikouru, jonka sisällä virransyöttökaapeli tuodaan valaisimelle. Kaapelikouru voidaan lyhentää haluttuun mittaan. Sekä PROFIL LUX -valaisin että kaapelikouru kiinnitetään mukana tulevien kiinnikkeiden avulla. Lopuksi virransyöttöjohto kytketään kiinni valaisimeen ja virtalähteeseen. Kaikki sähköliitännät tehdään yksinkertaisesti pikaliittimillä.

LIMENTE SMART SENSOR-sarjan elektroniikkayksikkö ja tunnistin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Valitse aluksi elektroniikkayksiköstä sopiva toimintatila, jolloin sensorit toimivat haluamallasi tavalla.

Pienikokoisessa elektroniikkayksikössä on naaras- ja urospikaliitännät. Urospikaliitin painetaan virtalähteeseen ja naaraspikaliittimiin kytketään ohjattavat valot LED-puolelle. Yhteen järjestelmään voit liittää maksimissaan neljä 24V valaisinta. SENSOR-puolelle asennetaan IR tunnistimet. Asennuksen voit tehdä myös itse.

Tunnistin sijoitetaan oven taakse niin, että avattaessa ovi se poistuu tunnistimen edestä.

Elektroniikkayksikköön voi kytkeä max 4 tunnistinta. Kaikki liitännät tehdään pikaliittimien avulla. Kytkettäessä ohjattavia valaisimia LIMENTE SMART SENSORiin on huomioitava, että niiden yhteenlaskettu maksimikuorma ei saa ylittää 96 W.

Toimitussisältö

- 3 x Profil-Lux 56
- virtalähde 60W
- 2 x Smart 512 ovitunnistin

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Alulook
Valolähde
LED
Valovirta
3 x 616 lm
Hyötysuhde
51 lm/W
Ottoteho
3 x 12 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44/IP20
Takuu kk
24
Lisäturva kk
36

Tuotteeseen liittyvät artikkelit