Miksi valita USB-pistorasia keittiön välitilaan?

Julkaistu: 19.10.2020 19:04:51
Aihealueet: Led-Life - vinkkejä valaistukseen

Limenten valikoima on saanut toivottua täydennystä uusista Mini-USB-pistorasioista! Keittiön pistorasioita valitessa on hyvä ottaa huomioon, mitä kaikkia pistokepaikkaa vaativia laitteita keittiössä halutaan käyttää ja ladataanko siellä myös puhelimia tai muita laitteita. Myös aamiaiskaapissa saattaa olla tarvetta laturipaikoille ja kaapin suljettujen ovien taakse saa laturissa olevat laitteet siististi piiloon. Hyllyn alle sijoitettavat Mini-2C USB -pistorasiat on helppo tapa saada keittiöön sekä tavallisia pistokepaikkoja että USB-paikkoja.

USB-pistokkeilla varustetuilla latureilla ladataan nykyään puhelinten lisäksi useita arjen käyttölaitteita, kuten kuulokkeita, kelloja, padeja ja monia muita langattomia käyttöesineitä. Limente Mini-2C USB-pistorasioissa on kahden tavallisen pistokepaikan lisäksi yksi USB-A ja USB-C pistoke, joiden avulla saat ladattua kaikki tarvittavat kodin älylaitteet. Kun varustelet keittiösi näille tarkoitetuilla USB-pistokkeisilla pistorasioilla, saat aina laitteesi laturiin ilman, että sinun tarvitsee etsiä erillistä töpselillä varustettua laturipäätä.

 

musta pistorasia usb

 

Pistoketilaa ei voi koskaan olla liikaa

Keittiöönkin on hyvä jättää vapaita pistokepaikkoja kahvinkeittimen, leivänpaahtimen ja muiden keittiön vakiovarusteiden lisäksi, sillä kokkaillessa niille usein tulee tarvetta. Siksi pistorasioiden määrää mietittäessä on hyvä ottaa mieluummin liikaa kuin liian vähän pistokepaikkoja. Kannattaa myös suosia pistorasioita, joissa on enemmän kuin yksi pistokepaikka. Näin keittiöstä löytyy varmasti aina vapaa pistokepaikka esimerkiksi sähkövatkaimelle tai tehosekoittimelle, kun sellaista kaivataan.

Mini-2C USB pistorasioita on saatavilla kolmessa suositussa värissä: harjattu ruostumaton teräs, valkoinen ja musta.

Helppoa ja nopeaa lataamista

Limenten uudet Mini-USB-2C-pistorasiat on varustettu kahden tavallisen pistorasian lisäksi yhdellä USB-A- ja yhdellä USB-C-portilla. USB-portit on sijoitettu kätevästi tavallisten pistokepaikkojen väliin, pistorasian etuosaan, mistä niitä on helppo ja vaivaton käyttää.

Mini-2C USB:n Fast Charge mahdollistaa padien nopean latauksen ja toki myös muut laitteet latautuvat nopeasti ja tehokkaasti. Monen laitteen laturissa on edelleen perinteisempi USB-A-liitin, mutta pienempi USB-C-liitin on yleistymässä vauhdilla. USB-C liitintä käyttävät jo useat puhelin- ja kuulokevalmistajat.

Kun hyödynnät USB-portein varustettua pistorasiaa, vapautat perinteiset töpselipaikat niitä tarvitseville keittiökoneille ja saat kuitenkin myös puhelimet ladattua, etkä joudu irrottamaan  kodinkoneiden johtoja irti niiden tieltä. Näin saat yhdestä pistorasiasta virran useampaan kohteeseen.

 

usb-pistorasia

 

Viimeistelty ulkonäkö

Pistorasioiden ulkonäkö ja käyttöhelppous on suunniteltu tarkoin. Pistorasiat asennetaan keittiön välitilan yläkulmaan, jolloin itse välitilaan valittu materiaali pysyy ehjänä ja yhtenäisenä. Pistorasiat jäävät vain hieman näkyviin välitilan alta, jolloin lopputulos on siisti. Värivaihtoehtoina löytyy ajattoman teräksen lisäksi myös trendikäs mattamusta ja minimalistinen valkoinen.

Sähkölaitteissa on kahdenlaisia pistotulppia. On niitä joissa johto lähtee pistotulpan suuntaisesti ja niitä, joissa se lähtee 90 asteen kulmassa sivullepäin. MINI pistorasioiden pistorasiat on asennettu niinpäin että kulmapistotulpat kääntyvät tyylikkäästi kohti takaseinää eivätkä sivuille. Näin riippumatta siitä minkälaisen johdon pistorasiaan laitat asettuu se aina tyylikkäästi ja huomaamattomasti.

Itse USB-portit ovat huomaamattomia ja sulautuvat saumattomasti pistorasiaan.

Kulmaan asennettavat pistorasiat sopivat hyvin myös aamiaiskaappiin esimerkiksi alimman hyllyn alle, josta rasiaan on helppo kytkeä mm. kahvinkeitin. Jos aamiaiskaapissa halutaan ladata esimerkiksi padeja, puhelimia, älykelloja tai kuulokkeita, kannattaa sinnekin valita malli, jossa on USB-portit. Näin saat tarvittaessa ladattavat laitteet piiloon katseilta aamiaiskaapin oven taakse ja pidettyä tilan yleisilmeen siistinä.

 

pistorasia USB-liittimillä

 

Yhteensopivat usbittomat pistorasiat

Limenten tuotteissa panostetaan tuotteiden yhteensopivuuteen niin toiminnallisesti kuin ulkoisestikin, jolloin saat aina tyylikkään, toimivan kokonaisuuden helposti.

Kulmaan asennettavat pistorasiat ovat jo pitkään olleet yksi valikoimamme suosituimmista tuotteista ja löydät uusiin USB-pistorasioihin täydellisesti yhteensopivat usbittomat Mini-pistorasiat niin kaksipaikkaisina tai kolmipaikkaisina.

Halutessasi voit vielä lisätä kulmapistorasian kaveriksi tasoon upotettavan mallin. Tasoon upotettavat, neliskanttiset Desk-pistorasiat sopivat samaan tyyliin kulmaan asennettavien kanssa.

Kaikista pistorasioistamme löydät aina saman tyylikkään värivalikoiman: mustan, valkoisen, sekä teräksen värin.

 

 

 

 

pistorasia blogi

 

 

 

 

Liittyviä julkaisuja

Jaa tämä sisältö