Tasoon asennettavat pistorasiat

Julkaistu: 17.04.2023 10:23:33
Aihealueet: Led-Life - vinkkejä valaistukseen

Tasopistorasiat

Tasoon asennettavat pistorasiat ovat yleistyneet viime vuosina, ja niitä näkeekin käytettävän erityisesti keittiöiden, työhuoneiden ja makuuhuoneiden sisustusratkaisuissa. Tasopistorasiat ovat erittäin käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja, sillä ne ovat helposti saatavilla ja sulautuvat saumattomasti tilan sisustukseen. Uusi laaja mallisto herkullisine trendiväreineen mahdollistaa tasopistorasioiden käytön nyt sisustuksellisesti vaativissakin paikoissa. Lisäksi pistorasioiden moniulotteisen asennusmahdollisuuden antavat suunnittelijalle lähes vapaat kädet pistorasioiden sijoitteluun.

Tasoon asennettavat pistorasiat ovat suosittuja erityisesti keittiöissä, joissa niitä voidaan käyttää erilaisten ruoanlaittovälineiden, kuten sähkövatkaimen, tehosekoittimen tai kahvinkeittimen kytkemiseen. Tasoon asennettava pistorasia mahdollistaa sähkölaitteiden käytön lähellä työskentelyaluetta, mikä helpottaa monia arkipäivän toimintoja. Keittiössä pistorasioita tulee olla useita, sillä usein sähkölaitteita on tarvetta käyttää useampia samanaikaisesti. Keittiö on myös paikka, jos yhä useammin ladataan kodin älylaitteita kuten puhelimia, iPadeja tai kelloja. Sillä keittiö kodin sydämenä toimii tapahtumien keskiössä ja kodin kokoontumispaikkana.

tasoon asennettavat pistorasiat työpisteelle

Tasopistorasiat sopivat myös erinomaisesti käytettäväksi työpisteillä niin kotona kuin toimistoilla, joissa niitä voidaan käyttää kannettavan tietokoneen, matkapuhelimen tai kuulokkeiden lataamiseen. Toimistossa tasopistorasia mahdollistaa tietokoneiden, tulostimien ja muiden laitteiden käytön helposti pöydällä tai työpisteessä. Työpisteellä pistorasioita tarvitaan jatkuvasti ja niiden tulee olla helposti löydettävissä ja käytettävissä. Usein lataustarve huomataan vasta silloin, kun sillä on jo kiire. Työpisteillä, julkisissa tiloissa ja toimistoille voidaan käyttää myös pöytätason päälle asennettavia VersaQ-pistorasioita. Reddot 2020 design palkinnon voittanut pistorasia on viimeiseen saakka mietityn tyylikkään muotoilunsa sekä kätevän siirreltävyytensä ansioista loistava valinta työpisteiden pistorasiaksi.

 

Tasoon upotettavat pienet usb pistorasiat

Tasoon asennettavat pistorasiat ovat olleet yleisiä jo pidempään toimistoissa, kokoustiloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Niitä käytetään usein tietokoneiden, projektorien ja muiden laitteiden kytkemiseen ja niitä tarvitaan usein myös monta. Usb-C liittimien yleistyessä myös pienemmät Pick-pistorasiat ovat käteviä yleisten tilojen pistorasiavaihtoehtoja. Niiden pieni koko ja asennettavuuden monet vaihtoehdot, tasoon, vaakaan, pystyyn, tekevät niistä monipuolisia ja käytännöllisiä vaihtoehtoja. Pick-pistorasioita voidaan asentaa myös julkisten tilojen kuten hotellien ja neuvottelutilojen kahvipöytiin. Laajasta värivalikoimasta on helppo löytää pöytätasoon ja muuhun ympäröivään sisustukseen sopiva sävy.

Limente Pick-pistorasiat

Kaikissa tiloissa on tärkeää valita pistorasia, jonka väri ja ulkonäkö sopivat tilan sisustukseen, mutta myös ottaa huomioon sen toiminnallisuus ja turvallisuus. Tasoon asennettavia pistorasioita on erilaisia malleja, ja on tärkeää valita oikea malli tilanteen mukaan. Tasoon asennettavia pistorasioita on saatavilla useissa eri väreissä, jotta ne sopivat erilaisiin sisustustyyleihin ja -värimaailmoihin. Perinteisempien mustan ja valkoisen värien lisäksi valikoimassa on nyt saatavilla useita malleja kulta, kupari, samppanja ja tina väreissä.

Muutamia vinkkejä sopivan pistorasian valintaan:

  • Pistorasian tulee olla helposti saatavilla ja kätevästi käytettävissä.
  • Tasopistorasia voidaan asentaa pöytätason alle tai sen päälle, tai esimerkiksi seinän reunaan
  • käyttö tulee olla helppoa ja turvallista (tarkista paikan tai tilan vaatima IP-luokka)
  • pistorasian tulee olla sopiva tilan sisustukseen
  • Pistorasian väri ja malli on hyvä valita huolella, jotta se sulautuu osaksi tilaa ja on esteettisesti miellyttävä

Liittyviä julkaisuja

Jaa tämä sisältö