LED-DSC 18DIM valk./musta, himmennettävä | 18 W, 1400 lm, Ra>90

Uusi LED-DSC 18DIM

Asennus- ja huolto-ohjeet

Asennusohjeet

Mittakuvat

Asennuskuvat

Tuotekoodi: 62735
Sähkönumero: 4129797
LED-DSC 18DIM

74,40 €(60,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
LED-DSC 18DIM Varastossa MyLimente

Monipuolinen kattovalaisin

LIMENTE DSC-valaisin on suunniteltu tarjoamaan monipuolinen, helposti useampaan tarpeeseen soveltuva valaisin. Ohut, noin 15 mm valaisin sulautuu kattoon tyylikkäästi. Valaisimen kehys on valkoinen, mutta mukana tulevalla magneettikiinnitteisellä kuorella kehyksen saa muunnettua myös mustaksi. Jos mieli muuttuu ja mustasta valaisinkehyksestä haluaakin taas valkoisen, saa magneettikiinnitteisen kuoren irrotettua siististi. Valaisimen värilämpötila on säädettävissä haluttuun lämpötilaan joko lämpimään 3000 K, valkoiseen 4000 K tai kylmään 6000 K riippuen siitä, mikä näistä sointuu parhaiten tilaan ja sen muihin valaisimiin. Värilämpötilan valinta tapahtuu valaisimen pohjassa olevan liukukytkimen avulla ja valinta tehdään asennuksen yhteydessä. Valaisin on valittavissa kolmesta eri tehosta, 6 W, 12 W ja 18 W. Kun yhdessä valaisimessa on useampia vaihtoehtoja niin koon, lämpötilan, värin kuin asennustavankin puolesta, tekee se tuotteen valinnasta helpompaa ja se sopii varmemmin useampaan kohteeseen.

Valaisin on helppo asentaa jo olemassa olevaan pyöreään asennusaukkoon, mikäli sen koko osuu säätövaran alueelle (katso asennusohje). Ohut valaisin jää katon pintaan ja mukana tuleva asennusrasia asennetaan välikaton tilaan. Mikäli valaisinta käytetään ilman asennusrasiaa, on myös pinta-asennus mahdollinen mukana tulevilla kiinnikkeillä.
Kuten muissakin LIMENTE valaisimissa, myös DSC-valaisimessa olemme panostaneet korkeaan laatuun, jossa valaisimen RA-arvo on jopa yli 90. Valaisin siis toistaa värit hyvin todenmukaisina antaen laadukkaan lopputuloksen.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE LED-DSC:tä muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.

LIMENTE LED-DSC -valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART 400 -sarjan 240 V himmentimellä SMART 440 (nro 640440) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640411, 640421, 640422, 640424, 640425). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.
Himmennin asennetaan verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä/ketjuttamista varten. Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä. SMART 440 -himmentimen lisäksi LED-DSC-valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

LIMENTE LED-DSC -paneelivalaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Vaikka valaisin itsessään on neliskanttinen, asennusaukko on pyöreä, sillä pyöreän aukon tekeminen on neliskanttista helpompaa. Asennusaukon koko on vapaasti valittavissa määritetyllä alueella (ks. asennusohje). Liukuvan asennuskiskon ansiosta valaisimen voi asentaa jo aiemmin leikattuun asennusaukkoon, mikäli sen koko osuu tämän säätövaran alueelle.


Pakkauksissa on aina mukana kaikki tarvittavat osat valaisimen pinta- tai puoliuppoasennuksiin ja vakiona tuleva asennusrasia sisältää myös valaisinten ketjuttamisen mahdollistavan pikaliittimen. Pintaan asennettuna asennusrasian käyttö ei ole mahdollista. Huomioithan että asennusrasian käyttö vaatii sen, että välikatossa on sille vaadittava tila.

Toimitussisältö

- paneelivalaisin, jossa integroitu virtalähde
- kytkentärasia
- kiinnikkeet

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400003354
Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta/uppoasennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Valovirta
1400 lm
Hyötysuhde
78 lm/W
Värilämpötila
3000 / 4000 / 6000 K
Ra-arvo
> 90
Ottoteho
18 W
Elinikä
40.000 h ( L80B10 )
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Energialuokka
A+
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12
Virrankesto
-