DOT bluetooth kaiutin kaiutin | rst/valk./musta

Tuotekoodi: 63111
Sähkönumero: 2529560
DOT bluetooth kaiutin rst/valkoinen/musta

182,28 €(147,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
DOT bluetooth kaiutin Varastossa MyLimente

Huomaamaton pyöreä kaiutin

Tyylikkään huomaamaton bluetooth-kaiutin voidaan upottaa pöytätasoon, hyllyihin, kalusteisiin, huonekaluihin yms. Pienen kokonsa ja pistotulppaliitännäisen virransyötön ansiosta niitä voidaan käyttää myös irtonaisissa kalusteissa kuten pöydissä, sohvissa ja kirjahyllyissä.


DOT-sarja sisältää neljä erilaista mallia, jotka ovat kaikki ulkomitoiltaan identtisiä. Tuotevaihtoehdot ovat DOT shuko -pistorasia, DOT USB (A+C) -pistorasia, DOT bluetooth kaiutin ja DOT langaton laturi. DOT-pistorasiat ovat ulkomitoiltaan identtisiä ja muodostavat näin ollen tyylikkään yhdistelmän asennettaessa vierekkäin tai päällekkäin. Moduulisen rakenteensa ansiosta DOT on projekteja varten saatavissa myös erityyppisillä liittimillä (esim. HDMI).

Kaiuttimen värivaihtoehdot

Tuotteen mukana toimitetaan rst, valkoinen ja musta peitelaippa, jolloin asennuksen yhteydessä voidaan valita tuotteen väri. Ohut ulkokehä on aina kromattu.

Asennus ja sähköliitäntä

DOT bluetooth kaiutin on yksinkertainen ja nopea asentaa.


Pöytätasoon tai esim. saarekkeen kylkeen tehdään pyöreä aukko, johon kaiutin painetaan kiinni ja mukana tuleva virtalähde liitetään pistorasiaan. Asennuksen ja johdon läpivientien helpottamiseksi pistotulppa toimitetaan irrallisena ja kiinnitetään asennuspaikalla.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Materiaali
Sinkki
Asennustapa
Pistotulppaliitäntä
Asennustapa
Uppoasennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A