VERSAQ USB pistorasia + USB (A+C) | valkoinen

Tuotekoodi: 63174
Sähkönumero: 2529507
VERSAQ USB pistorasia valkoinen

178,56 €(144,00 € alv 0%)

Minimalistisen tyylikäs pistorasia

VersaQ on tyylikäs tasoon kiinnitettävä pistorasia USB-laturilla. Pistorasian etureunassa on yksi maadoitettu pistorasia ja kaksi USB-liitäntää (USB-A ja USB-C). Tuotteesta on saatavilla myös langattomalla latauksella varustettu VersaQW, jolloin edellisten lisäksi pistorasian päällä on langaton lataus. Langattoman latauksen käyttämiseksi pistorasia on asennettava tason päälle.


Minimalistinen, palkittu muotoilu tekee pistorasiasta tyylikkään vaihtoehdon niin koteihin ja konttoreihin sekä julkisille paikoille kuten lentokentille. Pistorasia on näyttävä valinta kaikkialle, missä halutaan ratkaista sähkön tarve tavallista tyylikkäämmin.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

Saatavilla mustana ja valkoisena.

Asennus ja sähköliitäntä

VersaQ ja VersaQW ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa.


Pistorasia kiinnitetään pöytätasoon päältä- tai altapäin mukana toimitettavilla integroiduilla kiinnikkeillä. Pistorasian syöttöjohto liitetään maadoitettuun pistorasiaan. Asennuksen helpottamiseksi pistotulppa toimitetaan irrallisena ja kiinnitetään asennuspaikalla. Lisävarusteena saatavan aluslevyn avulla pistorasiaa voi myös käyttää irrallisena pöytätason päällä.

Jos pistorasia, johon VersaQ kytketään, on 10 A sulakkeen takana, on se myös VersQ:n maksimikuorma. Vastaavasti 16 A liitännässä on VersaQ:n maksimikuorma 16 A. VERSAQ-pistorasioissa olevien USB-porttien ja langattoman laturin sähkönkulutus standby-tilassa on <0,3W.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Pistorasian väri
Valkoinen
Asennustapa
Pistotulppaliitäntä
Asennustapa
Pinta-asennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A