Limente tuotteita esillä Tuusulan asuntomessutalossa Keuda

Julkaistu: 18.08.2020 14:21:38
Aihealueet: Led-Life - vinkkejä valaistukseen

Tuusulan asuntomessut pyörähtivät käyntiin toissaviikolla ja messualue on täyttynyt toinen toistaan upeammista kohteista, mielenkiintoisista ratkaisuista sekä kauniista yksityiskohdista. Messutaloista ja niiden sisustuksista on päästy näkemään jo inspiroivia kuvia niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtienkin sivuilla. Valaistus on usein tärkeässä roolissa sisustuksessa ja tarkkaan mietityillä valaistusratkaisuilla saadaan paljon aikaan toiminnallisuuden ja sisustuksen kannalta. 

Yksi kohteista, jossa valaistusta oli käytetty monipuolisesti ja persoonallisesti, on messukohde Talo Keuda. Kohteen sisustus on Keudasta sisustussuunnittelijaksi valmistuneen Katariina Leppilammen käsialaa ja talo on toteutettu opiskelijatyönä työllistäen usean eri alan opiskelijoita. 

 

Tuusulan asuntomessut valaistus

 

Keittiö ja ruokailutila valaistus

Kohteessa on esillä monipuolisesti Limenten riippuvalaisimia kuten Pyry, Ruska ja Kajo. Päärakennuksen ruokailutilaan on valittu rinnakkain kaksi valkoista Limente Pyry-valaisinta, jotka ovat raikkaan kodikkaita ja sopivat hyvin Talo Keudan ilmeeseen. Valaisinten valkoinen väri sopii kauniisti yhteen tilan muiden yksityiskohtien kanssa.

Sivurakennuksen pienemmässä keittiössä Pyryt valaisevat taas saareketta ja tarjoavat tarvittavan valon niin kokkailuun kun saarekkeen äärellä syömiseen. Päärakennuksen sekä sivurakennuksen keittiöiden välitiloissa tehokasta työskentelyvaloa tuo tasaisesti valaiseva Led-Linea, joka on myös himmennettävissä tunnelmallisemman valaistuksen luomiseksi.

Molemmissa tiloissa yleisvaloksi on valittu tasainen valon tuovat Led-Dri-valaisimet, jotka sulautuvat huomaamattomasti kattoon.

 

asuntomessut 2020

 

Makuuhuoneiden valaistus

Talo Keudassa ei mielikuvitusta ja kivoja DIY-ideoita ole säästelty. Makuuhuoneissa tilaan on saatu persoonallista ilmettä puupaloista kootulla sängynpäädyllä. Tilan valaistus on toteutettu hyvin tilan ilmettä mukailevasti. Katon Led-Dri-valot pitävät huolen yleisvalaistuksesta, kun taas sirot Led-Ruska riippuvalaisimet toimivat lukuvaloina. Katon rajassa kulkeva Limente Led-Up lista tuo tilaan sekä yleisvaloa että tunnelmallista epäsuoraa valoa ja rajaa huoneen tyylikkäästi.

Tällainen monipuolinen valaistus tekee makuuhuoneessa toimimisesta mielekkäämpää. Riittävässä yleisvalossa näkee selkeästi valmistautua päivään, mutta valaistus taipuu myös rentoutumiseen ja lueskelemiseen päivän päätteeksi.

 

kylpyhuonevalaistus asuntomessut

 

Kylpyhuone ja wc-tilojen valaistus

Wc on kohteen mukaisesti lämminhenkinen ja kodikkaasti sisustettu. Upotettava profiilivalaisin, Limente Led-Lila on asennettu seinäkiinnitteisen wc-kotelon päälle ja keventämään ilmettä suuntaamalla valoa viistosti ylöspäin. Samalla se tuo kauniit esineet esille ja antaa kattovalaisinten lisäksi tilaan tarpeeksi valoa. Todella kaunis ja tarkkaan mietitty yksityiskohta, joka on kuitenkin helppo toteuttaa myös pienempiin tiloihin.

 

valaistusideoita asuntomessut

 

Valaisimet osana sisustusta

DIY-valaistusideoita ei kohteesta puutu. Valaistusta on käytetty monipuolisesti korostamaan yksityiskohtia ja Katariina on toteuttanut kohteessa täysin uudenlaisen idean käyttää valaisimia myös oven ja ikkunan karmeina. Kukkahyllyjen taakse asennetut Led-Seam-valaisinlistat valaisevat molempiin suuntiin, ylös ja alas luoden kauniin sisustuksellisen yksityiskohdan. Niin ikään kahteen suuntaan valaisevaa Led-Duo-valaisinta taas on hyödynnetty pystypäin luomaan kauniin linjan korosteseinää rajaamaan.

 

 

 

 valaistusideoita

 

 

 

Liittyviä julkaisuja

Jaa tämä sisältö