LIMENTE MINI-1 pistorasia | rst

Tuotekoodi: MINI
Sähkönumero:
LIMENTE MINI-1 pistorasia

55,80 €(45,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
630481 2407101 MINI-1, 1-osainen pistorasia, rst: Varastossa MyLimente

Monipuolisia pistorasioita

LIMENTE MINI -sarjan pistorasiat on suunniteltu monipuolisiksi välitilan pistorasiavaihtoehdoiksi. Pelkistetyn muotoilunsa ansiosta niitä voidaan käyttää kaikenlaisten valaisimien kanssa. Ne ovat nopeita ja yksinkertaisia asentaa ja muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Viiston muotoilun ansiosta pistotulpat ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan. Materiaali on ruostumaton teräs ja pistorasia on varustettu lapsisuojalla.


MINI-1-pistorasiassa on paikka yhdelle pistotulpalle. Mini-pistorasioita on lisäksi kaksi- ja kolmeosaisia ja niitä voi yhdistellä keittiössä aina tarpeen mukaan.

LIMENTE MINI-1 ja LIMENTE MIRO -pistorasioihin sisältyy 240V virransyöttöliitäntää varten liitinsarja. Mikäli sähköasennus halutaan tehdä etukäteen valmiiksi (esimerkiksi ennen kalusteasennusta), voidaan liitinsarja tilata erikseen.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

Mini-1:sta on saatavissa harjattua terästä oleva rst-pistorasia.


HUOM! Mini-1-pistorasiassa harjaus on erisuuntainen kuin Mini-2- ja Mini-3-pistorasioissa. Näin ollen Mini-1:n väri voi näyttää erilaiselta verrattaessa Mini-2- ja Mini-3-pistorasiohin.

Asennus ja sähköliitäntä

Määrittele paikka, johon sähkösyöttö tuodaan, tai käytä olemassa olevaa syöttökaapelia. Pistorasia asennetaan kulmaan kahta kiinteää pintaa vasten siten, että sen tausta ei jää avoimeksi. Varsinainen kiinnitys tapahtuu mukana olevien ruuvien avulla.


LIMENTE MINI -pistorasia tarvitsee aina oman max. 16 A virransyötön. Kiinnitä seinästä tulevaan virransyöttökaapeliin pistorasian mukana oleva liitin. Liitä pistorasiassa oleva vastakappale virransyöttökaapelin liittimeen ja varmista liitäntä lukituspalalla. Lopuksi kiinnitä pistorasia mukana olevien ruuvien avulla kiinteää pintaa vasten.

Toimitussisältö

- pistorasia
- suojakotelo
- kiinnitysruuvit
- pikaliitin
- plastic free-pakkaus

Tekniset tiedot

Pistorasian väri
Ruostumaton teräs
Asennustapa
Pinta-asennus
Asennustapa
Kiinteä asennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Hyötysuhde
-
Ottoteho
-
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A

Tuotteeseen liittyvät artikkelit