Makuuhuone

Makuuhuone

Esimerkiksi näitä valaisimia voit käyttää makuuhuoneessa.

Makuuhuone on paikka, jossa sekä rentoudutaan että aamulla herätään. Valoa tarvitaan erilaisiin päivän toimiin pukeutumisesta lukemiseen. Erilaiset toimet vaativatkin erilaista valoa, joten makuuhuoneessa on hyvä olla hyvän yleisvalon lisäksi tehokasta lukuvaloa ja himmennettävää tunnelmavaloa. Aamulla ja päivällä valo voi olla kirkkaampaa, kun taas illalla rentouttava ja pehmeä valo on toivottavaa.

Makuuhuoneen valopisteet kannattaa mahdollisuuksien mukaan suunnitella käytettäviksi pehmeämpään tunnelmaan tai kirkkaaseen päiväkäyttöön. Useat erilaiset ja tilan eri osissa olevat valolähteet antavat runsaasti vaihtoehtoja muutella sisustusta valoja sytyttämällä tai sammuttamalla. Lukuvaloksi voidaan ajatella pöytälamppua, mutta hyvä vaihtoehto lukuvalon ja tunnelmavalon yhdistäjäksi on Led-Duo valaisin, jossa valon suuntaa ja tehokkuutta voidaan muunnella tarpeen mukaan.

Epäsuora valo on erittäin suositeltava valomuoto makuuhuoneissa. Sen avulla pystytään helposti vaihtelemaan tilan tunnelmaa aamuun sopivasta kirkkaasta herätysvalosta aina illan tunnelmalliseen rentouttavaan valoon. Epäsuora valo on lempeä valonmuoto, jolla voidaan helposti korostaa makuuhuoneen pehmeää ilmettä. Epäsuoraa valoa voidaan makuuhuoneessa helposti lisätä esim. sängynpäätyyn, kattoon tai vaatekomeroiden yhteyteen.

Makuuhuone 20 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta