LIMENTE ISOPYRY valkoinen | 22 W, 1550 lm

Tuotekoodi: PYRY2
Sähkönumero:
LIMENTE ISOPYRY

202,12 €(163,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
65012 4118901 ISOPYRY valkoinen, 4000K, 240 V: Varastossa MyLimente

Ajaton ja tyylikäs riippuvalaisin

HUOM, ISOPYRY musta POISTUNUT VALIKOIMASTA 1/2023.

LIMENTE ISOPYRY valaisee tilaa tasaisesti laajalta alueelta. Geometrinen, puhdaslinjainen muotoilu on harmoniassa muiden mittasuhteiden kanssa. ISOPYRY on erinomainen ratkaisu esimerkiksi keittiön valaisimeksi. Se soveltuu hyvin pöydän tai saarekkeen päälle yksin tai ryhmänä. Selkeän muotonsa ansiosta valaisin on helppo pitää puhtaana.
Valaisin on raikas ja ajaton ratkaisu myös erilaisiin julkisiin tiloihin kuten kahviloihin tai yritysten auloihin. ISOPYRY sopii erittäin hyvin ajattomaan ja minimalistiseen sisustukseen, mutta se tasapainottaa kauniisti myös runsaampaa sisustusta, jolloin räikeät värit tai näyttävät huonekalut pääsevät oikeuksiinsa.
Skandinaavinen ja ajaton muotokieli sopii hyvin erilaisiin kodin tai julkisiin tiloihin. Pienempää LIMENTE PYRY:ä ja kooltaan suurempaa ISOPYRY:ä voidaan käyttää kaikissa kodin tiloissa vaihdellen valaisimen kokoa tarpeen mukaan. Näin valaisimet pysyvät harmoniassa kautta sisustuksen. Katso lisää vinkkejä ja ideoita valaistukseen Valaistusvinkkejä-osiosta!

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE ISOPYRY:ä muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.

LIMENTE ISOPYRY -valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART GREENLINE -sarjojen 240 V himmentimellä SMART 580 (nro 640580) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640546 ja 640547). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.
Himmennin asennetaan valaisimen asennuskupin sisään verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä varten. Asennus on helppoa eikä kattorakenteeseen tai sähköjohtoihin tarvitse tehdä muutoksia. SMART 580 -himmentimen lisäksi valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisimesta, valaisinpistotulpasta, kattoasennuskupista sekä kuppiin integroidusta virtalähteestä.

Valaisimen johtoa voidaan tarvittaessa asennuksen yhteydessä lyhentää halutun pituiseksi tai kerätä asennuskupin sisään. Valaisimen ripustusrengas kiinnitetään valaisinkannessa olevaan koukkuun, valaisinpistotulppa liitetään valaisinkannen pistorasiaan ja kattokuppi kiristetään paikalleen.

Toimitussisältö

Valitse ylhäällä olevasta alasvetovalikosta tuote ja näet tässä mitä tuote sisältää.

Tekniset tiedot

Valolähde
LED
Asennustapa
Riippu- / Kattoasennus
Virransyöttöliitin
Valaisinpistotulppa
Valovirta
1550 lm
Hyötysuhde
70 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
22 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
-