LED-DRS 18DIM valk. pinta, himmennettävä | 18 W, 1600 lm, Ra>90

Tuotekoodi: 62726
Sähkönumero: 4129661
DRS-18DIM val paneelivalaisin

74,40 €(60,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
LED-DRS 18DIM Varastossa MyLimente

Tehokas ja matala paneelivalaisin

Matala ja tyylikäs, katon pintaan asennettava LIMENTE-paneelivalaisin antaa tasaisen ja pisteettömän valon. Matalan asennuskorkeuden ansiosta pintaan asennettava LED-DRS-valaisin voidaan asentaa lähes kaikkialle alakattoihin. Asennustilan korkeudessa tarvitsee huomioida ainoastaan valaisimen korkeus (katso mittakuva). Pintaan asennettavaa mallia on lisäksi saatavissa myös neliönmuotoisena (LIMENTE LED-DSS).


LIMENTE-paneelivalaisimissa on sama värilämpötila kuin muissa LIMENTE-valaisimissa, minkä ansiosta led-nauhat sekä katto- ja kalustevalaisimet luovat yhtenäisen ja miellyttävän valaistuskokonaisuuden. LIMENTE-paneelivalaisimissa käytetään mahdollisimman laadukkaita komponentteja ja myönnämme niille tavallista pidemmän tuoteturvan.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE LED-DRS 18 -valaisinta muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.


LIMENTE LED-DRS -valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART 400 -sarjan 240 V himmentimellä SMART 440 (nro 640440) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640411, 640421, 640422, 640424). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.

Himmennin asennetaan verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä/ketjuttamista varten. SMART 440 -himmennin voidaan sijoittaa valaisimen rungon sisään, jolloin kattorakenteeseen tai johdotuksiin ei tarvitse tehdä muutoksia. Ohjattava LIMENTE LED-DRS -pintavalaisin on yksinkertainen asentaa suoraan vanhan kattovalaisimen tilalle. SMART 440 -himmentimen lisäksi LED-DRS-valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

LIMENTE LED-DRS -paneelivalaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Valaisimen runko kiinnitetään ruuveilla kattoon, jonka jälkeen kytketään johdotus ja lopuksi valaisin asetetaan rungon sisään ja kiinnitetään sivuista ruuveilla.


Valaisin sisältää pikaliittimen virransyöttöä (ketjutettava liitin) varten. Virtalähteen ja valaisimen välissä oleva pikaliitin mahdollistaa johdotuksen kytkemisen ja virtalähteiden asentamisen etukäteen välikattoon. Myöhemmin, kun katto on valmis, valaisimen asennus tapahtuu liittämällä se pikaliittimellä virtalähteeseen.

Toimitussisältö

- paneelivalaisin, jossa virransyöttöjohto urosliittimellä
- virtalähde naarasliittimellä
- virtalähteeseen liitetty kytkentärasia

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400000773
Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Valovirta
1600 lm
Hyötysuhde
89 lm/W
Värilämpötila
4000 K
CRI-arvo
> 90
Ottoteho
18 W
Elinikä
40.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12

Tuotteeseen liittyvät artikkelit

Tutustu myös näihin yhteensopiviin valonohjaustuotteisiin

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin