DRI 09DIM valk. himmennettävä | 9 W, 800 lm, CRI>90

Tuotekoodi: 62720
Sähkönumero: 4129655
DRI-09DIM val paneelivalaisin

76,88 €(62,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
DRI 09DIM Varastossa MyLimente

Tehokas ja matala paneelivalaisin

Matala ja huomaamaton, kattoon upotettava LIMENTE-paneelivalaisin antaa tasaisen ja pisteettömän valon. Matalan asennuskorkeutensa ansiosta upotettava valaisin voidaan asentaa lähes kaikkialle alakattoihin. Asennustilan korkeudessa on huomioitava valaisimen korkeuden lisäksi virtalähteen vaatima tila (katso mittakuva). Upotettavaa mallia on saatavilla myös neliönmuotoisena (LIMENTE DSI). Valaisimen IP44-kotelointiluokan (alaspäin) ansiosta LIMENTE DRI -valaisin sopii käytettäväksi myös kosteissa tiloissa.


LIMENTE-paneelivalaisimissa on sama värilämpötila kuin muissa LIMENTE-valaisimissa, minkä ansiosta nauhat sekä katto- ja kalustevalaisimet luovat yhtenäisen ja miellyttävän valaistuskokonaisuuden. LIMENTE-paneelivalaisimissa käytetään mahdollisimman laadukkaita komponentteja ja myönnämme niille tavallista pidemmän tuoteturvan.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE DRI:tä muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.


LIMENTE DRI -valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART GREENLINE -sarjojen 240 V himmentimellä SMART 580 (nro 640580) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640546 ja 640547). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.

Himmennin asennetaan verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä/ketjuttamista varten. SMART 580 -himmentimen lisäksi DRI -valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

LIMENTE DRI -paneelivalaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Valaisin upotetaan kattoon ja jokainen valaisin sisältää pikaliittimen virransyöttöä (ketjutettava liitin) varten.


Virtalähteen ja valaisimen välissä oleva pikaliitin mahdollistaa johdotuksen kytkemisen ja virtalähteiden asentamisen etukäteen välikattoon. Myöhemmin, kun katto on valmis, valaisimen asennus tapahtuu liittämällä se pikaliittimellä virtalähteeseen ja painamalla valaisin asennusaukkoon.

Toimitussisältö

- paneelivalaisin, jossa virransyöttöjohto urosliittimellä
- virtalähde naarasliittimellä
- virtalähteeseen liitetty kytkentärasia

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Uppoasennus
Valovirta
800 lm
Hyötysuhde
89 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
9 W
Elinikä
60.000h (L80B10)
Elinikä
40.000 h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12

Tuotteeseen liittyvät artikkelit