LIMENTE SMART 130 (läsnäolotunnistin 3-20 m) | 240 V

Tuotekoodi: SMART130
Sähkönumero:
LIMENTE SMART 130 (läsnäolotunnistin)

101,68 €(82,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640130 2600825 LIMENTE SMART 130 (läsnäolotunnistin): Ei varastossa MyLimente

Läsnäolotunnistin / pitkä etäisyys

Valaistuksen automatisoitu ohjaus on parhaimmillaan silloin kun käyttäjän huomaamatta valot ovat päällä kun niitä tarvitaan ja siellä missä niitä tarvitaan. Valojen turha päällä olo ja sähkönkulutus vähenevät samalla kun turvallisuus lisääntyy. LIMENTE 100 -sarja on suunniteltu automatisoimaan valaistuksen ohjausta kaikissa kodin tiloissa. Järjestelmä sytyttää minkä tahansa huoneen valot, komeron valot tai vaikka keittiön välitilan valot silloin kun valoa tarvitaan. Valot pysyvät päällä niin kauan kuin olet tilassa tai esimerkiksi komeron ovi on auki. Automaattinen valaistuksen ohjaus tekee kodin valaistuksesta uudenlaisen mukavuus ja turvallisuustuotteen ja samalla se on myös ekologinen tapa käyttää valoja.


LIMENTE SMART 130 on suunniteltu huoneen yleisvalaistuksen ohjaamiseen automaattisesti. Ohjaus sopii erityisesti tiloihin, joiden läpi pääsääntöisesti vain kuljetaan tai jossa käydään tekemässä joku asia ja poistutaan. Esimerkkejä tämän tyyppisistä tiloista ovat erilaiset käytävät, vaatehuoneet, eteiset, kylpyhuoneet, autotallit, rappukäytävät jne..

Tunnistusetäisyys on LIMENTE SMART 110 ohjaukseen verrattuna huomattavasti pidempi ja valon päälläoloajan voi säätää halutuksi. Ajan pituuden tarve vaihtelee asennuspaikan mukaan. Esimerkiksi käytävässä se voi olla lyhyempi kuin pukeutumiseen käytettävässä vaatehuoneessa. LIMENTE SMART 130 tunnistimessa voidaan säätää tunnistusetäisyyttä (mahdollistaa käytön erikokoisissa tiloissa) ja valon päälläoloaikaa. Tunnistusetäisyys on säädettävissä välillä 3-20 m ja valojen päälläoloaika on aikavälillä 1 sekunti – 10 minuuttia

Valaistuksen säätäminen

Limente Smart 130 toimii automaattisena ON/OFF kytkimenä

Asennus

Smart 100 -sarjan elektroniikkayksikkö ja tunnistin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Pienikokoisessa elektroniikkayksikössä on naaras- ja uros pistotulppaliitännät. Urospistotulppa painetaan pistorasiaan ja naaraspistotulppaan kytketään ohjattavien valojen virtalähde. Ohjattaessa kattovalaisimia naaraspistotulppa johtoineen irrotetaan elektroniikkayksiköstä ja paneelivalaisin kytketään suoraan elektroniikkayksikköön.


Tunnistin sijoitetaan haluttuun kohtaan esimerkiksi välikatossa, säädetään tunnistusetäisyys ja päälläoloaika sekä liitetään pikaliittimen avulla elektroniikkayksikköön.

Toimitussisältö

- Läsnäolotunnistin pikaliittimin
- elektroniikkayksikkö pikaliittimin

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Valkoinen
Kytkimen väri
Valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
Europlug pistoke
Valovirta
-
Hyötysuhde
-
CRI-arvo
-
Ottoteho
-
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Lisäturva kk
-

Tuotteeseen liittyvät artikkelit