Tuotteet

Monipuolisia valaistusratkaisuja

LIMENTE valaisimilla teet tyylikkään ja toimivan valaistuksen, joka mukautuu arjen ja juhlan kaikkiin hetkiin. Valitse haluamasi tyyli huomaamattoman profiili valaistuksen ja yksityiskohtia korostavan spottivalaistuksen väliltä tai yhdistele niitä vapaasti. Nykyaikaisissa profiili valaisimissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä ja valaisimet matalia ja huomaamattomia. Spottivalaisimet ovat yksittäisiä pienikokoisia valaisimia joilla voit hyvän työskentelyvalon lisäksi korostaa yksityiskohtia.

Älä unohda pistorasioita. Niitä ei ole koskaan liikaa eikä liian monessa paikkaa. LIMENTEn valikoima sisältää upotettavia ja pinta-asennettavia malleja sekä pistorasioita, joissa on integroituna USB-liittimet tai bluetooth kaiutin.

Hyvän valaistuksen tulee olla myös helppoa ja miellyttävää käyttää. LIMENTE valonohjauksella voit ohjata valoja juuri haluamallasi tavalla. Kytkimiä voit myös lisätä jälkikäteen ja asentaa haluamaasi paikkaan ilman työläitä ja kalliita sähkötöitä.

Saatavilla on puhtaan valkoista, tyylikkään mattamustaa ja perinteistä terästä. LIMENTE valaistuskokonaisuus mukautuu eri värimaailmoihin ja antaa mahdollisuuden yhdistellä värejä vapaasti.

Tuotteet Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Valaisimet

  LIMENTE VALAISIMET

  LIMENTE valaisimet on jaettu viiteen ryhmään profiilit ja led-nauhat sekä kaluste-, CCT-, katto ja kylpyhuonevalaisimet.

  Profiilit ja led-nauhat ovat tuotteita, joissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä. Valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti piiloon.

  Kalustevalaisimet ovat spottimaisia valaisimia ja ne sijoitetaan usein niin että myös valaisin näkyy. Kalustevaloilla voit korostaa yksittäistä valaistavaa kohdetta, mutta toisaalta välitilassa sijoitettuna suositeltujen etäisyyksien päähän toisistaan pöytätasolle tuleva valo on tasaista ja miellyttävää.

  CCT-valojen ideana on että voit itse jälkikäteen säätää minkäväristä valoa haluat. Säätöalue on hyvin laaja ja mahdollistaa värilämpötilan säätämisen lämpimästä kylmään. CCT valoja on sekä profiilivalaisimina että spottivalaisimina.

  Kattovalaisimet ovat katosta roikkuvia tai kattoon upotettavia valaisimia ja kylpyhuonevalaisimet ovat nimensä mukaan kylpyhuoneeseen suunniteltuja valaisimia.

 • Valonohjaus

  Valonohjaus

  Limente Smart -himmentimellä voit säätää Limente led-valaisimien valotehoa 0 - 100 % välillä. Limente Smart himmennin asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Jokaista virtalähdettä kohden tarvitaan yksi himmennin. Päälle/pois-kytkentä sekä himmennys tapahtuvat erillisellä langattomalla seinäsäätimellä. Langattomuuden ansiosta Smart järjestelmä ei vaadi johdotuksia.

 • Pistorasiat

  Pistorasiat

  Monipuolinen valikoima erilaisia ja erityyppisiä pistorasioita. Desk, Tower ja Inset upotetaan esimerkiksi työpöytätasoon. Vastaavasti Delta, Mini ja Miro pistorasiat asennetaan yläkaapistoon pohjaan, jossa ne ovat käytettävissä koko ajan.

  Pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisena sekä kolmessa tyylikkäässä värissä valkoinen harjattu rst ja mattamusta.

 • Virtalähteet

  Virtalähteet

  Virtalähteet on suunniteltu toimimaan optimaalisesti muiden Limente tuotteiden kanssa. Jokainen Limente valaisin ja Limente Smart himmennin on testattu ja niiden yhteensopivuus varmistettu jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Lilmente virtalähteitä on saatavissa sekä 12 V että 24 V järjestelmiin ja useassa eri koossa riippuen tehon tarpeesta.