Tuotteet

Monipuolisia valaistusratkaisuja

LIMENTE valaisimilla teet tyylikkään ja toimivan valaistuksen, joka mukautuu arjen ja juhlan kaikkiin hetkiin. Valitse haluamasi tyyli huomaamattoman profiilivalaistuksen ja yksityiskohtia korostavan spottivalaistuksen väliltä tai yhdistele niitä vapaasti. Nykyaikaisissa led profiili valaisimissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä ja tasaista sekä valaisimet matalia ja huomaamattomia. Spottivalaisimet ovat yksittäisiä pienikokoisia erillisvalaisimia, joilla voit hyvän työskentelyvalon lisäksi korostaa yksityiskohtia.

Tyylikkäät pistorasiat ovat sek hyvännäköisiä että monessa paikassa tarpeellisia. Niitä ei ole koskaan liikaa eikä liian monessa paikkaa. LIMENTEn valikoima sisältää upotettavia ja pinta-asennettavia malleja sekä pistorasioita, joissa on integroituna USB-liittimet tai bluetooth kaiutin. Tasoon asennettava huomaamattoman litteä tai tasosta nouseva pistorasiapylväs on kätevä lisä keittiössä.

Hyvän valaistuksen tulee olla helppoa ja miellyttävää käyttää. LIMENTE valonohjauksella voit ohjata valoja juuri haluamallasi tavalla. Langaton valokytkin voidaan myös lisätä jälkikäteen ja asentaa haluamaasi paikkaan ilman työläitä ja kalliita sähkötöitä.

Valaisinmallistossa on saatavilla puhtaan valkoisia, tyylikkään mattamustaa ja perinteisiä teräs tai alumiinipintaisia valaisimia. LIMENTE valaistuskokonaisuus mukautuu eri värimaailmoihin ja antaa mahdollisuuden yhdistellä värejä vapaasti.

Tuotteet Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Valaisimet

  LIMENTE VALAISIMET

  LIMENTE valaisimet on jaettu viiteen ryhmään profiilit ja led-nauhat sekä kaluste-, CCT-, katto ja kylpyhuonevalaisimet. Suurinta osaa valaisimista voi käyttää vaihtelevasti eri tiloissa. Valaisimilla voi toteuttaa myös helposti erilaisia epäsuoria valaistusratkaisuja.

  Profiilit ja led-nauhat ovat tuotteita, joissa valo on pitkältä matkalta yhtenäistä. Valaistava pinta saa tasaisen valon ja itse valaisin voidaan sijoittaa huomaamattomasti piiloon. Profiilivalaisimissa kirkkaiden ledien edessä on mattapintainen suojalasi, joka estää pisteiden näkymisen ja saa valon näyttämään miellyttävän tasaiselta.

  Kalustevalaisimet ovat spottimaisia valaisimia ja ne sijoitetaan usein niin, että myös valaisin näkyy. Kalustevaloilla voit korostaa yksittäistä valaistavaa kohdetta tai sijoittaa valaisimet välitilaan suositeltujen etäisyyksien päähän toisistaan. Suositusetäisyyksille sijoitetuilla välitilavaloilla takaat tasaisen ja miellyttävän valon työskentelytasolle.

  CCT-valojen ideana on, että voit itse koska tahansa säätää minkäväristä valoa haluat. Säätöalue on hyvin laaja ja mahdollistaa värilämpötilan säätämisen lämpimästä kylmään. CCT-valoja on sekä profiilivalaisimina että spottivalaisimina.

  Kattovalaisimet ovat katosta roikkuvia tai kattoon upotettavia valaisimia. Kattoon upotettavia valaisimia voidaan käyttää kaikissa kodin tiloissa mukaan lukien kosteat tilat kuten kylpyhuoneet. Valaisimia voidaan käyttää yleisvalaistukseen tai kohdevalaistukseen riippuen valaisimesta ja asennuspaikasta. Riippuvalaisimia voidaan käyttää keittiön pöydän tai saarekkeen päälle tai olohuoneen tason päälle antamassa sekä yleisvaloa että yksinään erillistä tunnelmavaloa. Keittiön, eteisen tai olohuoneen katossa DRI-valaiset antavat hyvää yleisvaloa.

  Kylpyhuonevalaisimet ovat nimensä mukaan kylpyhuoneeseen suunniteltuja valaisimia, sillä niiden tulee olla kosteusluokitukseltaan IP44. Kylpyhuonevalaisinmallistosta löytyy vaihtoehdot niin peilin päälle ja sivuille kuin DR-valaisimet kylpyhuonetilan yleisvalaistukseen.

  Kaikkien valaisimien tuotesivulla kohdasta "Asennuskuvat" löydät vinkkejä, miten ja missä valaisimia voidaan käyttää sekä miten johdotuksen menevät huomioiden langaton valaistuksen ohjaus. Tuotesivun alareunasta kohdasta ”Tekniset tiedot” löydät myös led-valo arvot ja muut tekniset tiedot. Enemmän informaatiota erilaisista valaistukseen liittyvistä arvoista ja löydät teknisen tiedon edessä olevan ”i” linkin kautta.

 • Valonohjaus
 • Virtalähteet
 • Pistorasiat