LINEA 20 12 V, 4000 K, alumiini | 120 led/m, 1080 lm/m, CRI>80

Tuotekoodi: 682312
Sähkönumero: 4118882
LINEA 12V 20 4K al profiilivalo

117,80 €(95,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
LINEA 20 Varastossa MyLimente

Yhtenäisellä valolla oleva valaisinprofiili

Monipuolinen lyhennettävissä oleva työ- ja tunnelmavalaisin, jota voidaan käyttää keittiön työskentelyvalaistuksen lisäksi epäsuorana valona peilien takana, sokkeleissa, katoissa yms. Valo on tyylikkään jatkuva ilman valon katkaisevia liitoskohtia. LIMENTE LINEAa on saatavilla vakiopituuksissa 2 m ja 4 m. Valonauhaa voidaan käyttää täysimittaisena, jolloin toisen pään virransyöttöjohto katkaistaan, tai hyödyntäen molemmat päät erikseen. Nauhan molemmissa päissä oleva virransyöttöjohto mahdollistaa nauhan katkaisemisen ja molempien nauhojen hyödyntämisen erillisinä. nauha on lyhennettävissä 3,3 cm välein haluttuun mittaan, mikä mahdollistaa erilaiset yksilölliset ratkaisut. Erilaisten oheistarvikkeiden, kuten kulmapalojen ansiosta valo jatkuu kauniin tasaisena läpi valaisinjärjestelmän.


Lineassa on 2 tai 4 metrin valaisinkiskot tarvikkeineen (kulma, pääty, jatko, kiinnike), valonauha sekä 100 cm virransyöttöprofiili. HUOM! Virtalähde on tilattava erikseen. Valonauhaa voidaan käyttää täysimittaisena, jolloin toisen pään virransyöttöjohto katkaistaan, tai hyödyntäen molemmat päät erikseen. Nauhan molemmissa päissä oleva virransyöttöjohto mahdollistaa nauhan katkaisemisen ja molempien nauhojen hyödyntämisen erillisinä.

LIMENTE LINEA profiilivalaisinta on saatavissa kolmena eri versiona. Vakiomalli (Ra >80, 4000 K), LUX (Ra>95, 3000 K ja 4000 K) sekä säädettävänä CCT-mallina (Ra>80, 2700K – 6000 K).

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE LINEAa muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.


Valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART CLASSIC, LUXUS ja GREENLINE -sarjalla (24 V himmennin nro 640540 ja sitä ohjaavat langattomat seinäsäätimet nro 640541, 640542, 640544, 640546 ja 640547. Himmennin asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin ja se sisältää vastaavan liittimet kuin virtalähde. Himmentimeen voidaan liittää 6 kpl LIMENTE-valaisimia, kunhan huomioidaan, ettei virtalähteen maksimikuorma (W) ylity.

Helppo asennus

LIMENTE LINEA valaisimen asennus on nopea ja helppo suorittaa mukana tulevien asennustarvikkeiden avulla.


Virransyöttöjohto (piilotetaan esim. kaapin taakse) laitetaan valmiiksi paikoilleen niin että uros pää tulee lähelle virtalähdettä ja naaras lähelle LINEA profiilia. Kaapelikouru, valaisinprofiilit ja valonauha katkaistaan haluttuun pituuteen sekä kiinnitetään mukana tulevien kiinnikkeiden avulla. Valonauha painetaan valaisinprofiiliin käyttäen 2-puoleista teippiä ja kaapelikourun avulla viimeistellään asennus niin että johdotukset ovat tyylikkäästi piilossa. Lopuksi virransyöttöjohto painetaan kiinni valonauhaan ja virtalähteeseen. Kaikki sähköliitännät tehdään yksinkertaisesti pikaliittimillä.

Valaisimen molemmissa päissä oleva virransyöttöjohto mahdollistaa LINEAn käyttämisen kahtena erillisenä valaisimena. LINEAa voidaan käyttää myös täysimittaisena (2 m tai 4 m, jolloin toisen pään virransyöttöjohto katkaistaan. LINEA on lyhennettävissä 3,3 cm välein haluttuun mittaan. Molemmissa päissä on vakiona 5 cm + 300 cm pitkä johto. Mikäli tämä ei riitä voit tilata jatkojohdon (3 m), tuotenumero 681588. Jatkojohtoja voi liittää max 1 kpl / valaisimen johto, jolloin johtojen maksimipituus on jopa 6 metriä.

Muista huomioida valaisimien johtojen pituuden riittävyys ja ettei virtalähteen maksimikuorma (W) ylity.

Toimitussisältö

- alumiiniprofiili 2 m
- päätykappaleet
- kiinnikkeet
- kulmapalat
- nauha 2 m, virransyöttö molemmissa päissä

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Alulook
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
Top, reiän Ø 8 mm
Valovirta
1080 lm/m
Hyötysuhde
102 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
13 W
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
12 V DC
Takuu kk
24

Tutustu myös näihin yhteensopiviin valonohjaustuotteisiin

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin