RENO ladattava valaisin, alulook | 130 lm, CRI>80

Tuotekoodi: 66015
Sähkönumero: 4129719
RENO alu kalustevalaisin

39,68 €(32,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
RENO Varastossa MyLimente

Ladattava kaapin sisätilavalaisin

LIMENTE RENO on ladattava kaapin tai laatikoston sisätilavalaisin. Ladattavan pariston ansiosta valaisin ei vaadi johdotuksia ja on helppo asentaa mihin tahansa kaappiin. Valaisinta voidaan käyttää keittiössä, eteisessä, makuuhuoneessa sekä missä tahansa, kun halutaan valaista muuten pimeää kaapin sisätilaa.


Mahdollisimman pitkän toiminta-ajan takaamiseksi Reno tunnistaa ympäristön valon määrän ja syttyy ovea avattaessa ainoastaan silloin kun on riittävän hämärää. Vastaavasti jos kaapin ovi jää pidemmäksi aikaa auki sammuu Reno automaattisesti. Älykkäiden virransäästötoimintojen lisäksi magneetilla kiinnitetty valaisin on helppo irrottaa ja ladata USB-liittimen kautta.

LIMENTE RENO -valaisimessa on kaksi valittavaa toimintoa, jonka ansiosta valaisinta voi käyttää sekä lyhytaikaiseen valon tarpeeseen että kaappivalaisimena. Lyhytaikaisesti käytettäessä valo sytytetään ja sammutetaan käden heilutuksella ja kaappiin tai laatikostoon asennettuna valaisin tunnistaa oven avautumisen ja sulkeutumisen.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

LIMENTE RENO -valaisimessa on kaksi eri toimintoa, minkä ansiosta valaisinta voi käyttää työpiste- tai kaappivalaisimena.


A-asennossa on aktivoituna sisäänrakennettu ON/OFF-kytkin, joka kytkee valon päälle, kun laatikosto vedetään auki tai ovi avataan. Vastaavasti valo sammuu, kun laatikosto tai ovi suljetaan. Valo sammuu itsestään kahden minuutin kuluttua avaamisesta, mikäli ovea ei suljeta. Valaisin sijoitetaan kaapiston etureunaan, jolloin kytkin tunnistaa oven/laatikoston avautumisen.

M-asennossa on aktivoituna ON/OFF-kytkin, joka kytkee valon päälle käden heilautuksella (sensorin edessä) ja vastaavasti seuraavalla heilautuksella valot kytkeytyvät pois päältä. Valo ei kytkeydy automaattisesti pois päältä vaan se palaa yhtäjaksoisesti, kunnes valaisimen akku loppuu. Yhtäjaksoisella käytöllä akun kesto on maksimissaan kolme tuntia.

LIMENTE RENO valaisinta ei voi himmentää.

Asennus

LIMENTE RENO on erillinen valaisin, joita voidaan sijoittaa haluttu määrä sopiviin paikkoihin ilman rajoituksia. Asennus tapahtuu kiinnittämällä asennuslevyt kaksipuoleisella teipillä haluttuun kohtaan, tämän jälkeen valaisin kiinnittyy asennuslevyyn magneettien avulla. Valaisimet eivät vaadi johdotuksia tai ulkopuolista virtaa, eikä niitä ole kytketty toisiinsa millään tavalla.


Asennettaessa kaapistoon tai laatikostoon valaisin sijoitetaan kaapiston etureunaan niin, että kytkin ottaa lähes oveen tai laatikon etusarjaan kiinni. Jos valaisin on liian kaukana, ei IR-kytkin tunnista oven liikettä.

Toimitussisältö

- ladattava valaisin
- metallikiinnikkeet
- latausjohto (USB-A - USB-Micro B)

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Alulook
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Valovirta
130 lm
Hyötysuhde
44 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
3 W
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
5 V DC
Takuu kk
24
Virrankesto
-

Tuotteeseen liittyvät artikkelit

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin